Κλειστό το πέρασμα του Γαλλικού ποταμού
11 Μαρτίου 2016Πρόσκληση για συνεδρίαση του Δ. Σ. του Δήμου Δέλτα στις 17.03.2016 και ώρα 19:30
11 Μαρτίου 2016Ο Δήμος Δέλτα γνωστοποιεί ότι σύμφωνα με ανακοίνωση της Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα ληφθούν περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας σε τμήματα της Συμμαχικής Οδού του Δήμου μας για την εκτέλεση έκτακτων εργασιών κατασκευής ακαθάρτων στα πλαίσια των εργασιών σύνδεσης του Κέντρου Μετεγκατάστασης στο στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου με το δίκτυο αποχέτευσης της ΕΥΑΘ.
Σύμφωνα με την απόφαση της Τροχαίας:
-κατά την εκτέλεση των εργασιών θα διακόπτεται τμηματικά και ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στο ρεύμα πορείας από το στρατόπεδο προς την ΠΕΟ Θεσσαλονίκης – Κιλκίς της Συμμαχικής Οδού, σε μέγιστο κάθε φορά μήκος 50 μέτρων. Οι εργασίες θα ξεκινήσουμε σε απόσταση 500 μέτρων από την ΠΕΟ Θεσσαλονίκης – Καβάλας και θα εκτελεστούν σε συνολικό μήκος 250 μέτρων προς το στρατόπεδο.
-η κυκλοφορία των οχημάτων στη Συμμαχική οδό θα διεξάγεται εναλλάξ με τη βοήθεια σημαιοφόρων από το ελεύθερο ρεύμα πορείας.
-οι εργασίες θα εκτελεστούν την Παρασκευή 11-3-2016 και το Σάββατο 12-3-2016 και μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας.