Συζητήσεις και πρωτοβουλίες για την ενίσχυση των επαγγελματιών
22 Μαΐου 2020
Εξόρμηση καθαρισμού υπόγειων κάδων
25 Μαΐου 2020
Εμφάνιση όλων

Οδηγός του ΕΦΕΤ για το άνοιγμα των εστιατορίων

Έναν πλήρη οδηγό για το άνοιγμα των εστιατορίων στις 25 Μαΐου εξέδωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Σ.Ε.Β.Τ.) και την Ελληνική Ένωση Επιχειρήσεων Οργανωμένης Εστίασης (ΕΠ.Ο.ΕΣ).

Σκοπός του οδηγού είναι να δοθούν απλές οδηγίες για την προσαρμογή στη νέα πραγματικότητα που δημιούργησε ο κορονοϊός, βασισμένες στην ανάλυση του προφίλ επικινδυνότητας του και στις διεθνείς και εθνικές συστάσεις.

Δείτε εδώ τον οδηγό του ΕΦΕΤ

Μετάβαση στο περιεχόμενο