Το μήνυμα της Δημάρχου Δέλτα στην εκδήλωση του ΕΕΘ
17 Μαΐου 2024
Μήνυμα Δημάρχου για την Γενοκτονία των Ποντίων
19 Μαΐου 2024
Εμφάνιση όλων

Μπισμπινά: Τιμή και αναγνώριση του έργου της Μητρόπολης η επίσκεψη Σακελλαροπούλου

Η Δήμαρχος Δέλτα Γερακίνα Μπισμπινά συμμετείχε στις εκδηλώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως με αφορμή την επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Σακελλαροπούλου για την συμπλήρωση 50 χρόνων προσφοράς της Μητρόπολης. Μάλιστα η Δήμαρχος Δέλτα προχώρησε στην παρακάτω δήλωση σχετικά με την επίσκεψη της Προέδρου και την συμπλήρωση μισού αιώνα προσφοράς από την Μητρόπολη:

“Η επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Σακελλαροπούλου, αποτελεί μεγάλη τιμή για όλους μας αλλά πρώτα από όλα αποτελεί αναγνώριση του έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.
Η Μητρόπολή μας φέτος γιορτάζει 50 χρόνια ζωής, διακονίας, προσφοράς και αλληλεγγύης, έννοιες που αποτελούν πλέον μέρος της παράδοσης και της ταυτότητάς της. Μίας παράδοσης που επάξια συνεχίζει και επεκτείνει σήμερα ο Μητροπολίτης μας, ο Σεβασμιότατος κ. κ. Βαρνάβας, διευρύνοντας συνεχώς το κοινωνικό έργο της εκκλησίας στις πόλεις και τα χωριά μας, πάντα σε αγαστή συνεργασία με τις δημοτικές αρχές και την κοινωνία των πολιτών.
Ευχαριστούμε λοιπόν τον Μητροπολίτη μας μια ακόμη φορά για την πρόσκληση και την ευκαιρία να συναντηθούμε με την Πρόεδρο, αλλά ταυτόχρονα και την κ. Σακελλαροπούλου για την επίσκεψη της.
Σας ευχαριστώ πολύ, Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους!”

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο